Real Madrid lähetti viestin Barcelona-valmentajalle: ”Tukea, huolta ja hellyyttä”

© Kuva: Getty Images

Espanjalainen Marca-lehti kertoo, että Real Madrid on lähettänyt tukensa Barcelonan valmentaja Tito Vilanovalle.

Keskiviikkona uutisoitiin, että Vilanovalla on vakava sairaus. Madridilaisseura toivookin nyt katalonialaisseuran luotsin paranevan nopeasti.

– Real Madrid CF haluaisi lähettää tukensa, huolensa ja hellyytensä FC Barcelonan valmentaja Tito Vilanovalle, jolle toivomme mahdollisimman nopeaa toipumista. Real Madrid CF haluaisi antaa tukensa myös seuralle ja (Tito Vilanovan) koko perheelle, tiedotteessa sanotaan lehden mukaan.

Sosiaalisessa mediassa on jaettu laajalti tukea Vilanovalle. Esimerkiksi tennistähti Rafael Nadal ja Chelsean manageri Rafael Benitez ovat ehtineet jo aiemmin ilmaista tukensa ensimmäistä vuottaan Barcan peräsimessä olevalle Vilanovalle Twitterin välityksellä.