Entinen Barca-pomo: ”Cristiano Ronaldo oli siirtyä meille”

Entinen FC Barcelonan presidentti Joan Laporta kertoi Radio Marcalle, että Real Madridin ykköstähti Cristiano Ronaldo oli lähellä siirtymistä seuraan, kun hän pelasi vielä kotimaassaan.

– Agentti tarjosi häntä meille ja olisimme saaneet hänet edullisemmin kuin, mitä ManU lopulta maksoi hänestä. Meillä ei siihen aikaan ollut varaa sellaiseen, Marca-lehti siteerasi miestä verkkosivuillaan.

Ronaldo siirtyi Englantiin Sporting Lissabonista 18-vuotiaana 15 miljoonan euron siirtokorvauksella. Myös nykyinen Real Madrid -luotsi Jose Mourinho oli Barcelonan mietinnässä, mutta seura päätti toisin.

– Hänen agenttinsa soitti minulle ja kysyi olisimmeko kiinnostuneita palkkaamaan Mourinhon. Kerroin kuitenkin, että olemme valinneet Pep Guardiolan pestiin. Hän oli ideaali henkilö viemään filosofiaamme eteenpäin. Uskoimme aina hänen onnistuvan, mutta todellisuus jopa ylitti odotuksemme.

Guardiola jättäytyi pois Barcelonan vastuuvalmentajan pallilta viime kauden päätteeksi. Hän on viettänyt sapattivuotta, mutta teki äskettäin sopimuksen FC Bayern Münchenin päävalmentajan paikasta. Pesti alkaa ensi kesänä.


Inter – HIFK | HIFK pulassa! ⭐️⭐️⭐️⭐️