Pietarsaaren Jaro jäi isännöimässään tammiturnauksessa nolosti pronssiotteluun, kun se kaatui Ykkösen kärkijoukkueisiin kuuluvalle SJK:lle 2-3-lukemin perjantaina.

Joukkueen päävalmentaja Aleksei Eremenko näki ongelmat olevan korvien välissä ennen kaikkea.

– Tässä pelissä näkyi se, mistä olen puhunut. Olemme ennenkin näyttäneet, että osaamme pelata näyttävästi, mutta kun pitää ottaa voitto, niin se sattuu. Voiton eteen ei riitä, että pelaa näppärästi, vaan on oltava valmis pelaamaan agressiivisesti ja iskuja pitää ottaa vastaan, Eremenko kertoi Jaron kotisivuilla.

SJK meni avauspuolikkaalla jo 2-0-johtoon brassihyökkääjä Daniel Caumon ja tuoreen virolaisvahvistuksen Stanislav Goldbergin maaleilla. Jaro kavensi 51. minuutilla testipelaaja Shahdon Winchsterin osumalla, mutta Caumon toinen maali ratkaisi pelin. 2-3-kavennuksen iski vielä Markus Kronholm.

Ilonaiheita Jarossa oli trinidad & tobagolaisen Winchesterin hyvä esitys hyökkäyspäässä.

– Yksi maali ja yksi syöttö, se on hyvä suoritus. Hän on nopea, vahva ja voittaa kaksinkamppailuita. Olin tyytyväinen näkemääni. Winchester oli selvästi parempi kuin edellisessä pelissä ja hän on muutenkin parantunut jokaisessa harjoituksessa.

SJK pelaa AC Oulua vastaan finaalissa. Jaron seuraksi pronssiotteluun tuli oululaisille 4-2-lukemin perjantaina hävinnyt Stahre Akatemia.

Jatkopelit pelataan lauantai-iltapäivän aikana.