Valioliigassa säilymisestä taisteleva Queens Park Rangers on vahvistanut puolustustaan Christopher Samballa. Samba siirtyy takaisin Englannin Venäjän liigan Anzhi Makhachkalasta 12,5 miljoonalla punnalla (n. 15 milj. euroa), vahvistaa BBC Sport.

Samba on aiemmin edustanut Englannin Valioliigassa sittemmin Championship-tasolle pudonnutta Blackburn Roversia vuosina 2007-2012. Hän siirtyi Venäjälle viime vuoden helmikuussa, juuri ennen Venäjän siirtoikkunan sulkeutumista.

196-senttinen Kongon maajoukkuettakin edustanut keskuspuolustaja tunnetaan vahvana pääpelaajana. Hän teki 16 maalia Blackburnille viiden vuoden aikana Valioliigassa.

Mies oli loppusyksystä seuran peräsimeen tulleen Harry Redknappin toinen profiilihankinta tammikuun siirtoikkunan aikana. Aiemmin kuussa seura hankki Ranskan maajoukkuehyökkääjän Loic Remyn Marseillesta.