Bayernin luotsina aloittavalle Pep Guardiolalle yllätys – tasonmittaus Barcelonaa vastaan!

© Kuva: Getty Images

Entinen Barcelona-luotsi Pep Guardiola teki tammikuussa sopimuksen Saksan ykkösseuran Bayern Münchenin kanssa ja mies aloittaa toimensa ensi heinäkuun alusta. Saman tien alkoi spekulointi siitä, pystyykö mies nostamaan seuran dominoimaan Eurooppaa kuten tapahtui Barcelonan kanssa.

Iloinen tapahtuma odottaa Guardiolaa, kun pari viikkoa hänen pestinstä alkamisen jälkeen seurat kohtaavat pre-season -ottelussa Allinz Arenalla. Ottelulla lanseerataan kilpailu nimeltä ”Uli Hoeness Cup”, jolla kunnioitetaan tätä Bayernin 60-vuotta täyttävää ex-huippupelaajaa ja nykyistä puheenjohtajaa.

Ottelu on toki vain ystävyysottelu, mutta tämä on hieno ensiaskel Guardiolan uudelle tulemiselle. Mies jätti Barcelonan hieman yllättäen viime kauden päätteeksi kaiken voittaneena ajanjaksonsa aikana ja hän viettää parhaillaan sapattivuotta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.