FIFA miettii paitsiosääntöön tarkennuksia

© Kuva: Getty Images

Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA pohtii ensi kuussa Edinburghissa pidettävässä vuosittaisessa konferenssissa paitsiosääntöön tarkennuksia, kertoo Fox Sports.

FIFA:n tuomarijärjestö haluaa tarkennusta sellaisten tilanteiden tulkintaan, missä pelaaja on passiivisena paitsioasemassa vaikuttamatta peliin tietyllä hetkellä, mutta pystyvänsä myöhemmin mahdollisesti hyötymään sijainnistaan kentällä.

FIFA saa myös viimeisimmän raportin maaliviivateknologian kehityksestä ja vahvistuksen aikataulusta, koska sellaisen käyttöönotto on mahdollista. FIFA päätti viime kesänä, että maaliviivateknologiaa aiotaan käyttää vuoden 2014 MM-kisoissa.

Myös Englannin Valioliiga suunnittelee järjestelmän käyttöön ottamista kaudella 2013-14, kertoi The Guardian loppusyksystä.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!