Maanmies David Beckhamista: ”Iso tähti, mutta vain kentän ulkopuolella”

Paris Saint Germainin joukkueeseen kevätkaudeksi liittyneen David Beckhamin uskotaan esiintyvän ensimmäistä kertaa seuransa paidassa ensi viikonlopun kärkikamppailussa Marseillea vastaan. Jalkapalloikonin maanmies, Marseillessa ammattiaan harjoittava Joey Barton ei pidä 37-vuotiasta entistä maajoukkuekapteenia enää huipputason pelimiehenä.

– PSG:llä on paljon suuria nimiä, suuria pelaajia. Beckham on iso tähti kentän ulkopuolella, mutta en ole huolissani hänestä kentällä, Soccerway.com siteerasi Englannissa ongelmapelaajana tunnettua Bartonia.

– Hän ei aiheuta vastustajissaan samanlaista pelkoa kuin Englannin aikoinaan. Olisi naiivia keskittyä häneen.

Marseille ja PSG ovat toisilleen verivihollisia, mutta Barton ei ole moksiskaan, jos tunnelma katsomossa käy kuumana.

– Olen pelannut Manchesterin derbyssä, Pohjois-Englannin paikallisessa Sunderland-Newcastle-ottelussa sekä QPR-Chelsea-kamppailussa. Sähköistynyt ilmapiiri ei huolestuta minua, se on enemmänkin normi minulle.

Ottelusta suunta loppukaudelle!

Joukkueet kohtaavat uudestaan seuraavana keskiviikkona Ranskan cupin puolivälierässä, joten ottelulla pedataan asetelmia siihenkin ja koko loppukeväälle.

– Jos voitamme sunnuntaina ja jatkamme cupissa keskiviikkona, asetelmat sarjassa muuttuvat, mies viittaa mahdolliseen henkiseen yliotteeseen tällä hetkellä sarjaa johtavasta PSG:stä.

– Paineet ovat heillä. Meillä ei ole supertähtiä kuten heillä, mutta olemme yhtenäinen ryhmä ja kun pelaamme joukkueena, pärjäämme hyvin.

PSG johtaa Ranskan liigaa, Marseille on kolmas viisi pistettä jääneenä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.