Paris Saint Germainin joukkueeseen kevätkaudeksi liittyneen David Beckhamin uskotaan esiintyvän ensimmäistä kertaa seuransa paidassa ensi viikonlopun kärkikamppailussa Marseillea vastaan. Jalkapalloikonin maanmies, Marseillessa ammattiaan harjoittava Joey Barton ei pidä 37-vuotiasta entistä maajoukkuekapteenia enää huipputason pelimiehenä.

– PSG:llä on paljon suuria nimiä, suuria pelaajia. Beckham on iso tähti kentän ulkopuolella, mutta en ole huolissani hänestä kentällä, Soccerway.com siteerasi Englannissa ongelmapelaajana tunnettua Bartonia.

– Hän ei aiheuta vastustajissaan samanlaista pelkoa kuin Englannin aikoinaan. Olisi naiivia keskittyä häneen.

Marseille ja PSG ovat toisilleen verivihollisia, mutta Barton ei ole moksiskaan, jos tunnelma katsomossa käy kuumana.

– Olen pelannut Manchesterin derbyssä, Pohjois-Englannin paikallisessa Sunderland-Newcastle-ottelussa sekä QPR-Chelsea-kamppailussa. Sähköistynyt ilmapiiri ei huolestuta minua, se on enemmänkin normi minulle.

Ottelusta suunta loppukaudelle!

Joukkueet kohtaavat uudestaan seuraavana keskiviikkona Ranskan cupin puolivälierässä, joten ottelulla pedataan asetelmia siihenkin ja koko loppukeväälle.

– Jos voitamme sunnuntaina ja jatkamme cupissa keskiviikkona, asetelmat sarjassa muuttuvat, mies viittaa mahdolliseen henkiseen yliotteeseen tällä hetkellä sarjaa johtavasta PSG:stä.

– Paineet ovat heillä. Meillä ei ole supertähtiä kuten heillä, mutta olemme yhtenäinen ryhmä ja kun pelaamme joukkueena, pärjäämme hyvin.

PSG johtaa Ranskan liigaa, Marseille on kolmas viisi pistettä jääneenä.