Real Madrid tarjoamassa 50 miljoonaa puntaa Valioliiga-tähdestä?

© Kuva: Getty Images

Brittilehti The Telegraph tietää kertoa, että megaseura Real Madrid on tehnyt ensimmäisen virallisen liikkeen kohti Tottenham-tähteä Gareth Balea.

Tottenham-manageri Andre Villas-Boas on aiemmin ilmaissut julkisesti pelkonsa, että walesilaistähti jättää seuran mikäli seura ei pääse Mestarien liigan ensi kaudeksikaan. Tällä hetkellä joukkue on neljäntenä, mikä oikeuttaa karsimaan kyseiseen kilpailuun, mutta takaa vaanivat vielä mm. Arsenal ja Everton muutaman pisteen päässä.

Real hankki viime kesänä Tottenhamista keskikentän maestron Luka Modricin jättisummalla ja nyt kiinnostus 23-vuotias Baleen, joka on Valioliigan kuumin pelaaja tällä hetkellä, on kasvamassa.

Lehti puhuu miehen kohdalla noin 50 miljoonan punnan (vajaa 60 miljoonaa euroa) siirtosummasta. Tällä summalla mies siirtynee, vaikka Tottenham pääsisikin Mestarien liigaan.

Aiemmin Bale itse on kertonut pitävänsä Realin tähtipelaajaa Cristiano Ronaldoa parhaana pelaajana maailmassa ennen Lionel Messiä (uutinen), joten siirto ”Los Blancosiin” olisi miehelle unelmien täyttymys.

Bale on iskenyt Valioliigassa tällä kaudella 13 maalia, ja hän on kantanut hyökkääjäpulasta kärsivää Tottenhamia viime aikoina. Mies on iskenyt viimeiseen neljään otteluun kuusi maalia.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.