Tammikuun siirtoikkuna ei ehkä aivan ennakko-odotuksiin hektisyydellä yltänyt ja lähes koko Eurooppaa vaivaa talouskriisi näkyy seurojenkin taloudessa. Kuitenkin muutamia todella merkittäviä siirtoja nähtiin aivan siirtoikkunan viime hetkillä.

Poimimmekin päätöspäivän eniten huomiota herättäneet siirrot listallemme. Jo aiemmin kuussa merkittäviä siirtoja oli mm. Ranskan maajoukkuemiehen Yann M’Vilan siirtyminen Rubin Kazanin keskikentälle suomalaisduon Roman Eremenkon ja Aleksei Eremenko juniorin kaveriksi.

Englannissa Chelsea poimi Newcastlelle maaleja parin viime kauden aikana sylkeneen Demba Ban listoilleen ja toiseen suuntaan lontoolaisseurasta lähti puolestaan Daniel Sturridge, joka on ehtinyt osua jo kolmesti uudelle seuralleen Liverpoolille.

Teemu Pukki jäi kuin jäikin lopulta Schalkeen, vaikka miehen perässä riitti kiinnostuneita. Seura vahvisti rivejään siirtoikkunan aikaan sähäkällä brassilaiturilla Michel Bastosilla, joka siirtyi Saksaan Lyonista.

Toiseen suuntaan lähti Lewis Holtby, joka vahvistaa Valioliigan Tottenhamia. Miehen piti alunperin vaihtaa maisemaa vasta kesällä sopimuksensa loputtua, mutta englantilaisseura halusikin miehen jo nyt.