TPS-pomo joukkueestaan: ”Ryhmä on lähes lopullinen”

Leicester - Tottenham! Popparit esiin ja vetoa sisään! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Perjantaina maukkaan voiton norjalaisesta Hönefoss BK:sta ottaneen TPS:n joukkue ensi kaudeksi alkaa valmistumaan.  Toimitusjohtaja Marco Casagrande kertoi, että nykyinen ryhmä alkaa vastaamaan lopullista, kesäkaudella nähtävää, miehistöä.

– ”Rapalta” (TPS-luotsi Marko Rajamäki) jos kysyy, niin tilanne on varmaan eri, mutta kyllä tämä alkaa olla tässä. Aika tiukoilla aletaan olemaan pelaajabudjetin kanssa. Toisaalta ei ole enää juurikaan tarvetta vahvistuksille. Ainoa liikkuva osa on Roope Riski, TPS-pomo kertoi Hönefoss-ottelun yhteydessä.

Riski on yhä Italialaisen Cesenan sopimuspelaaja, mutta esiintyi perjantain Hönefoss-ottelussa sekä on pelannut joukkueen paidassa myös Liigacupia testipelaajan statuksella. TPS on pyytänyt FIFA:lta ratkaisua asiaan niin pian kuin mahdollista.

– Cesenalla on velvoitteet (siirtokorvaus) hänestä suorittamatta ja vaadimme niiden suorittamista. Haluamme myös saada FIFA:lta hänen peliluvan meille kunnes korvaus on maksettu.

– Asia on monimutkainen, mutta uskon FIFA:n miettivän pelaajan etua. Toivotaan Roopen puolesta, että asiat ratkeavat nopeasti.

Kai Lintinen ([email protected])

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Leicester - Tottenham! Popparit esiin ja vetoa sisään! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!