Espanja rukkaa avauskokoonpanoaan Ranska-peliin

© Kuva: Getty Images

Espanjan maajoukkueen päävalmentaja Vicente del Bosque aikoo Marca-lehden vaihtaa avauksesta neljä Suomi-ottelun aloittanutta miestä, kun joukkue iskee tiistaina lohkovoiton kannalta elintärkeässä ottelussa yhteen Ranskan kanssa Pariisissa.

Suomea vastaan vammojen takia lepuutetut Xavi ja Xabi Alonso ovat nousemassa avaukseen ja myös Arsenaliin tammikuussa Malagasta siirtynyt Nacho Monreal nostetaan avaukseen vasemmaksi pakiksi. Myös vaihdosta Huuhkajia vastaan kentälle otettu Barca-hyökkääjä Pedro noussee avaukseen.

Tilaa tekevät loukkaantunut Jordi Alba, pelikiellossa oleva David SilvaKaksi viimeistä paikkansa menettävää pelaajaa ovat lehden mukaan Santi Cazorla ja David Villa.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – LEICESTER

Chelsea saa revanssimahdollisuuden pika-aikataululla finaalipettymyksen jälkeen!