Italialaismedian mukaan Chelsean Mestarien liigan voittoon viime kaudella luotsannut Roberto Di Matteo on yksi ehdokas Teemu Pukin edustaman saksalaisseuran Schalken ensi kauden päävalmentajaksi.

Di Matteon pesti tuulisella Chelsean managerin paikalla jäi lyhyeksi. Mies tuli kesken viime kauden nykyisen Tottenham-luotsin Andre Villas-Boasin tilalle, mutta sai itse lähteä jo syyskaudella, kun Chelsea ei päässyt Mestarien liigan alkulohkostaan jatkoon.

Mies ehti ennen Chelseaa valmentaa brittikentillä myös West Bromwich Albionia ja MK Donsia. Pelaajaurallaan mies edusti myös Chelseaa (1996-2002) sekä SS Laziota ja muutamaa sveitsiläisseuraa. Hän pelasi Italian maajoukkueessa 34 kertaa vuosina 1994-1998.

Schalke antoi joulukuussa kenkää päävalmentajalleen Huub Stevensille. Joukkuetta on siitä lähtien luotsannut nuorista nostettu Jens Keller, joka kuitenkin on alustavasti pestissään vain loppukauden ajan.

Muita Schalkeen yhdistettyjä valmentajanimiä ovat olleet mm. Everton-luotsi David Moyes ja sarjanousija Eintracht Frankfurtia yhä neljän joukossa pitävä Armin Veh, jonka sopimus päättyy kuluvaan kauteen.