Mario Balotelli: ”En ole koskaan ollut ylimielinen”

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!

Mario Balotelli vaikuttaa tuntevan oman arvonsa niin pelikentällä kuin sen ulkopuolella. Italialaishyökkääjä osui hiljattain komeasti maaottelussa Brasiliaa vastaan, ja miehen maalia muistettiin verrata entisiin komeuksiin.

– Kiitän ihmisiä näistä kommenteista, mutta tiedän kuinka hyvä minä olen enkä tarvitse vertailuja. Olen yksi maailman viidestä parhaimmasta pelaajasta maailmassa? Kiitän häntä, joka sanoi sen, mutta en pidä itseäni yhtenä parhaimmista tai yhtenä huonoimmista. Olen vain minä, ja yritän jatkuvasti kehittyä, Balotelli toteaa La Gazzetta dello Sport -lehden mukaan.

Balotelli siirtyi tammikuussa Manchester Cityn riveistä AC Milaniin. Uudessa ympäristössä miehellä on kulkenut hyvin, eivätkä ongelma ole pelimiestä seuranneet.

– En ole koskaan ollut ylimielinen. Olen elänyt elämääni, mutta nyt työskentelen lujaa. Olen kypsynyt, koska olen kasvamassa. Olen kohta 23-vuotias, sitä kasvaa pikkuhiljaa, oppii ja kasvaa kokemuksista oli se sitten positiivinen tai negatiivinen, mutta tämä tapahtuu iän myötä, Balotelli miettii.

Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!