PSG:n valmentaja Carlo Ancelottilla oli aihetta hymyyn keskiviikkona, kun ranskalaisseura nappasi Valencian päänahan ja eteni Mestarien liigassa puolivälierävaiheeseen.

Pariisilaisseura pääsi kotikentälleen 2-1-vierasvoitto allaan. Toisessa osaottelussa vierailijoiden Jonas lisäsi jännitystä ampumalla vieraat johtoon toisen jakson alussa, mutta Ezequiel Lavezzi ampui taululle pian ottelun loppulukemat 1-1.

– Se oli erittäin vaikea, erittäin vaikea peli. Valencia pelasi todella hyvin. Emme olleet parhaimmillamme ensimmäisellä jaksolla, Ancelotti sanoi Sky Sportsille.

Ancelottin mukaan joukkue suoriutui paremmin Valencian osuman jälkeen.

– Päästämämme maali herätti meidät. Olimme kontrolloituja ensimmäisellä jaksolla. On hyvin vaikeaa voittaa Mestarien liiga, mutta tavoitteemme on tehdä parhaamme.

PSG on todellinen yllätyskortti kisassa. Joukkue pullistelee nimimiehiä, ja se on osoittanut haluavansa todella menestyä Euroopan kentillä.

– Aluksi kaikki sanoivat, ettei joukkue tiedä mitä se aikoo tehdä, mutta voitimme lohkon, neljännesvälierän ja toivomme, että pärjäämme hyvin puolivälierässä, Ancelotti jatkoi.