Schalken matka Mestarien liigassa päättyi 2-3-tappioon Galatasaraylle. Schalke meni vielä johtoon 17. minuutilla, mutta turkkilaisseura iski kahdesti avauspuolikkaan lopulla.

Ensin Gelschenkirchenissä syntynyt ex-Schalke-pelaaja Hamit Altintop tasoitti upealla laukauksella ja hetkeä myöhemmin Burak Yilmaz vei vieraat johtoon.

Schalken tammihankinta Michel Bastos nostatti vielä kotiyleisön toiveita viimeistelemällä 2-2-tasoituksen 63. minuutilla. Schalke kuitenkin tarvitsi vielä osuman, koska yhteistuloksessa oltiin tasoissa, mutta ”Galalla” enemmän vierasmaaleja.

Schalke haki vimmaisesti tasoitusta, mutta lisäajan viime hetkillä turkkilaispelaaja Umut Bulut iski Galatasaraylle vielä 3-2 voittomaalin ja joukkue eteni Mestarien liigan kahdeksan parhaan joukkoon yhteistuloksella 4-3.

Ihan hyvä, mutta..

Teemu Pukki pelasi Schalken avauskokoonpanossa, mutta ei pystynyt maalintekoon. Pukki nousi avaukseen, koska ykköshyökkääjä Klaas-Jan Huntelaar loukkaantui viikonloppuna.

Suomalaisen peli avauspuolikkaalla ei ottanut tuulta alleen, joskaan joukkueen pelinrakentelu ei ollut kummoista. Toisella puolikkaalla mies oli aktiivisempi ja paremmin pelissä mukana. Viimeinen silaus – huipputilanteet ja maalit – kuitenkin puuttuivat.

Mies jätti kentän 85. minuutilla kaikkensa antaneena.