Mestarien liigassa iskevät tiistaina yhteen Real Madrid sekä Borussia Dortmund toisessa välieräottelussa. Realilla on vuori kiivettävänä finaalipaikkaan, kun se lähtee kääntämään avausosan 1-4-tappiota edukseen.

Huuhkaja-ikoni Jari Litmanen ei jaksa uskoa Realin finaalipaikkaan.

– Dortmundin ja Realin ero on kolme maalia, mutta mitään suuria yllätyksiä ei edes Jose Mourinho voi tiskiin lyödä. Joukkueet ovat jo kohdanneet tällä kaudella kolme kertaa ja Dortmund on voittanut otteluista kaksi, yksi on päättynyt tasan, Litmanen kommentoi peliyhtiö Betssonin kolumnissa.

Litmanen uskoo, että Dortmund osaa tylsyttää terän Realin pelistä, mistä näytteenä oli edellisen ottelun tehokas esitys. Tietyn takaportin Litmanen jättää Realin nousulle kuitenkin.

– Joukkueet tuntevat toisensa erittäin hyvin ja se on nyt suuri etu Dortmundille. Oikeastaan vain jonkinlainen täydellinen Cristiano Ronaldon ilta voisi edes teoreettisesti viedä Realin jatkoon.

– Puhtaiden pelisuoritusten perusteella ottelu eivät mielestäni käänny, mutta pienet seikat varsinaisen pelaamisen ulkopuolella voivat vaikuttaa. Aikainen ulosajo ja siitä seurannut onnistunut rangaistuspotku Realille ensimmäisen vartin aikana muuttaisi pelin luonteen täydellisesti.

Klo 21.45 alkava ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä YLE TV2:ssa tai YLE Areenassa.