Jaro on vitkutellut viime vuodet liigassa. Nyt liigakaudella 2013 temput eivät enää auta ja ryhmä putoaa Ykköseen, arvioi SuomiFutis-sivuston toimitus.

Päävalmentaja Alexei Eremenkon joukot ovat onnistuneet välttämään putoamisen kahtena viime kautena. Vuonna 2010 joukkue oli puolestaan liigan ylemmässä kastissa mukana, mutta tuo lento katkesi yhtä nopeasti kuin alkoikin. Vaikka ryhmä saisikin kalastettua kovan luokan pelaajia, vahvistukset eivät usein liian kauan Pietarsaaressa viihdy.

Jaro on menettänyt täksi kaudeksi valtavan määrän osaamista. Korvaajia on yritetty haalia, mutta heikoilla resursseilla operoiva ryhmä ei paljon nimimiehiä houkuttele. Joukkueella on myös ollut loukkaantumisia, mikä vaikeuttaa entisestään pietarsaarelaisten liigataipaletta.

Jaron miehistössä riittää kysymysmerkkejä. Onko hyökkäyspäässä tarpeeksi viimeistelyvoimaa? Onko puolustus tarpeeksi laadukas? Miten loukkaantumiset heijastelevat joukkueeseen? Pietarsaaressa on yksinkertaisesti tällä hetkellä liikaa kysymyksiä ja liian vähän vastauksia.

Katso kuvagalleriasta, keitä Jaron pelaajia on syytä seurata tarkasti SuomiFutis-sivuston toimituksen mielestä tulevalla liigakaudella.

Putoamispeikko hapettaa Jaron kauden päätteeksi. Joukkue sijoittuu sarjataulukossa sijalle 12 ja putoaa Ykköseen. Kaikkien joukkueiden sijoitukset näet täältä.