Italian Serie A:n ja Saksan Bundesliigan selkeät hallitsijat iskevät yhteen Mestarien liigan puolivälierässä, kun Juventus ja Bayern München kohtaavat. Otteluparin avausosa pelataan saksalaisten kotikentällä, missä Bayern tykitti ällistyttävät yhdeksän osumaa viikonlopun sarjapelissään keskikastin HSV:tä vastaan 9-2-voitossa.

Juventuksen tunnelmat ovat yhtälailla korkealla, kun joukkue haki mestaruuden kannalta lähes ratkaisevan 1-2-vierasvoiton Milanosta Interiltä.

Italialaissivusto Football-Italia.net uskoo Juventuksen lähtevän tiistain vieraspeliin suhteellisen puolustusvoittoisella taktiikalla ja pelijärjestelmällä 3-5-1-1, tukahduttaakseen saksalaisseuran hyökkäystehot.

Juventus on tällä kaudella pitkälti pelannut tällä kaudella kahdella puhtaalla hyökkääjällä, mutta nyt päävalmentaja Antonio Conte suunnittelee toisen kärkipelaajan uhraamista keskikentän miesylivoimaa varten.

Juventuksen todennäköisessä avauskokoonpanossa maalilla on tietenkin Gianlugi Buffon, puolustuslinjan kolmikkona pelaa Andrea Barzagli, Giorgio Chiellini ja Leonardo Bonucci.

Keskikentän viisikko muodostuu Stephan Lichsteineristä, Arturo Vidalista, Andrea Pirlosta, kauden läpimurtopelaajasta Paul Pogbastasekä Federico Pelusosta.

Kärjen alta löytyy Claudio Marchisio ja yksinäisenä piikkinä häärinee Mirko Vucinic.

Ottelu on YLE TV2:n viikon TV-peli. Lähetys alkaa tiistaina klo 21.35,