Messi vaisuudestaan: ”En ollut 100-prosenttisessa kunnossa” – katso kuvagalleria ottelusta!

FC Barcelonan 2000-luvun menestysdynastia otti tiistaina pahimman kolauksensa, kun katalonialaisseura otti rumasti 0-4-lukemin nokkiinsa Mestarien liigan ensimmäisessä välieräottelussa FC Bayern Müncheniltä vieraskentällä.

Bayernilta osuivat Thomas Müller (kahdesti, 25. ja 82. minuutilla), Mario Gomez sekä Arjen Robben. Barcan tähtisikermä ei saanut juurikaan mitään aikaan ja ykköstähti Lionel Messikin pysyi lähes totaalisen pimennossa.

Argentiinalaisen esiintyminen ottelussa oli epävarmaa vaivojen vuoksi, mutta mies oli avauskokoonpanossa. Jälkeenpäin hän kuitenkin paljasti, että kunto ei ollut optimaalinen.

– Edellisestä pelistä oli aikaa ja en tuntenut itseäni 100-prosenttiseksi. En kuitenkaan ole loukkaantunut, joten olin pelissä mukana, Soccerway.com siteerasi nelinkertaista vuoden pelaajaa maailmassa.

Barcelonan jatkohaaveet ovat enää ohuen ohuet, vierasmaali olisi auttanut asiaa, mutta sellaista ei saatu aikaan. Messin joukkuekaveri Gerard Pique ei voinut muuta kuin nostaa hattua vastustajille.

– He olivat nopeampia, vahvempia ja pelasivat parempaa jalkapalloa. He olivat ylivoimaisia. Otteluparin voittaminen on lähes mahdotonta nyt.

Pientä jossittelua on mediassa käyty Bayernin toisesta ja kolmannesta maalista. Gomez oli hidastusten perusteella paitsioasemassa maalissaan ja seuraavan osuman aikana Barca-pakkia Jordi Albaa rikottiin, mutta tuomari ei tilannetta nähnyt rikkeen arvoisena.

– Erotuomarin toiminnalla ei ollut vaikutusta tulokseen, Pique kuitenkin päästi tuomarit pälkähästä.

Jälkimmäinen osaottelu pelataan Barcelonassa ensi viikon keskiviikkona.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.