Bayern-vahti valmis ampumaan rankkarin Mestarien liigan finaalissa

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin maalivahti Manuel Neuer ei pelkää vastuuta. Torjuntatöiden lisäksi hän on valmis vaikka ratkaisemaan lauantaina pelattavan Mestarien liigan finaalin maalintekijänä.

Jo vuosi sitten temppu oli lähellä toteutua. Neuer iski joukkueensa loppuottelussa Chelsea vastaan 3-1 johtoon tittelin ratkaisseessa rangaistuspotkukilpailussa. Torjujan osuma jäi kuitenkin germaanien viimeiseksi ja lontoolaisseura pääsi juhlimaan.

– Mikäli minua tarvitaan, olen valmis. Voin jälleen ampua rankkarin, mikäli valmentaja niin haluaa, Neuer lausui itsevarmasti keskiviikkona median edessä Münchenissä.

Veskarin olemuksesta huokui rentous ja luottamus omaan sekä joukkueensa tekemiseen. Hymy irtosi Neuerin kasvoille useaan otteeseen rupattelutuokion aikana.

– Viimeistelyharjoitus Wembleyllä. Uskon, että silloin alkaa ottelun odottamista tarkoittava kutina.

– En silti halua käyttää sanaa ”paine”, sillä ottelu on meille jotain suurenmoista. Haluamme muuntaa hienon hetken paineen sijaan positiiviseksi energiaksi.

Vaikka veskari on siis valmis mahdollisen rankkarikisan ampujaksi, ei hän toivo toista vuotta peräkkäin siihen pisteeseen joutuvansa.

– En ole rankkareita vielä treenannut, sillä toivon meidän voittavan kamppailun jo ennen niitä. Silti valehtelisin, mikäli väittäisin, etten ole lainkaan ajatellut mahdollista rankkarikisaa.

Pekka Franck, München


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.