Entinen Saksan maajoukkuevahti: ”Valioliiga on Bundesliigaa parempi”

© Kuva: Getty Images
Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Entinen Saksan maajoukkuemaalivahti, sekä Englannissa että Saksassa ammatikseen urallaan pelannut, Jens Lehmann, 43, on yhä sitä mieltä, että Valioliiga on parempi sarja kuin Bundesliiga.

Bundesliigan status on korkealla, kun Mestarien liigan finaali pelattiin saksalaisjoukkueiden kesken. Englantilaisryhmistä viimeinenkin putosi puolivälierävaiheessa.

– Tämä on verrattavissa muutama vuoden takaiseen tilanteeseen, kun ManU ja Chelsea olivat finaalissa. Kaikki ajattelivat kuinka englantilaiset joukkueet ovat niin vahvoja ja tulevat dominoimaan Mestarien liigaa seuraavien vuosien ajan. Sitä ei kuitenkaan tapahtunut, Lehmann kertoi BBC Radio 5 Livelle.

– Nämä kaksi finaalissa nähtyä joukkuetta olivat saksalaisen jalkapallon kerma. Jos katsotaan viimeisintä sarjataulukkoa, näemme valtavan aukon kärkikaksikon ja muiden joukkueiden välillä. Näiden kahden huippulaatu ei ole koko sarjan laatua.

Lehmannin mielestä Englannin pääsarjassa myös hännänhuiput voivat haastaa kärkiryhmät.

– ManU:lle on todella hankalaa kohdata esimerkiksi Wigan vieraskentällä. Voitto ei ole itsestään selvää. Saksassa taas kun Bayern menee jumbojoukkueiden vieraaksi, tiedät heidän voittavan.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!