HJK kohtaa tänään perjantaina veikkausliigaottelussa TPS:n. Koitoksessa saatetaan nähdä liigan tämän kauden yleisöennätys.

HJK:n markkinointijohtaja Sari Mikkonen-Mannila sanoo SuomiFutis-sivuston haastattelussa, ettei hänellä ole tällä hetkellä tarkkoja yleisölukuja tiedossaan. Mikkonen-Mannila kuitenkin myöntää, että ennätyslukemat ovat vaarassa rikkoutua.

– Toivon, että se (ennätys) menee rikki. Meillä on tietysti kova vertailukohta, kun meillä oli yli 7 000 katsojaa edellisessä pelissä. Uskoisin, että ainakin lähelle päästään. Meidän tavoite on, että saadaan se 7 000 rikki, Mikkonen-Mannila sanoi perjantaina päivällä.

Mikkonen-Mannilan mukaan kiinnostus on ollut suurta ja laajaa ennen kierroksen kärkikamppailua:

– Ennakkomyynti on ollut erittäin hyvää. Se on ollut parasta tällä kaudella, mutta tämähän on vasta kolmas peli. Tänään on arkipeli, joten aika paljon yrityksiä on tulossa. Aitiot ovat ihan täynnä. Kyllä tässä on sellainen rytinä, että tulisi paljon yleisöä.

Kauden yleisöennätys on tähän mennessä HJK:n ja IFK Mariehamnin välisestä kohtaamisesta, jolloin Sonera Stadiumilla oli 7 128 silmäparia.

Julkaisemme Sari Mikkonen-Mannilan haastattelun kokonaisuudessaan lauantaina sivustollamme. Seuraa siis sivustoamme.