HJK-luotsi: ”Valehtelisin jos sanoisin, ettei lopussa jännittänyt”

HJK joutui tiukoille sunnuntaina Veikkausliigassa Jaroa vastaan. Vierasjoukkue onnistui lopulta nitistämään voiton koitoksesta maalein 3-2.

Klubin maaleista vastasivat Erfan Zeneli ja kahdesti osunut Demba Savage. Isännät piti ottelussa puolestaan mukana Hendrik Helmke, joka osui myös kahdesti.

Jaro piti ottelussa HJK:ta jatkuvasti varpaillaan ja vei esimerkiksi laukaisutilastoa selvästi.

– Valehtelisin jos sanoisin, ettei lopussa jännittänyt. Tiesimme, että tulee tiukka peli. Tämä oli meille kolmas peli viikossa ja pelaajilla oli vähän vammoja. Pelasimme hieman erilaista peliä kuin yleensä, osittain Jarosta johtuen ja osittain kentästä. Emme ole tämän tyylisessä pelissä ihan niin hyviä, kun pallo on paljon ilmassa, HJK:n päävalmentaja Sixten Boström kertoi Jaron verkkosivujen mukaan.

Pietarsaarelaisten valmentaja Alexei Eremenko harmitteli hukattuja maalitilanteita.

– Loimme tänään hienoja paikkoja, mutta jos et tee maaleja, joudut maksamaan siitä. Näytimme alussa, että voimme pelata hyvää jalkapalloa kun kenttä antaa siihen mahdollisuuden, Eremenko sanoo.

– Kenttä heikkeni kuitenkin koko ajan pelin edetessä ja peli meni enemmän taisteluksi. Mutta sarja jatkuu keskiviikkona, ja silloin haemme kolme pistettä.

Katso ylhäältä videokooste ottelusta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.