SJK:n urheilutoimenjohtaja Keith Armstrong lähtee luottavaisin mielin tulevaan kauteen.

Viime kaudella seuran kuvioihin mukaan tullut moninkertainen mestarivalmentaja näkee kaiken sujuneen varsin hyvin ennen kauden alkua. Joukkue onkin monien papereissa vahvin nousijakandidaatti Ykkösestä Veikkausliigaan.

– Paljon hyviä asioita on tapahtunut SJK:ssa talven aikana. Olemme nähneet muutamia hyviä voittoja, mutta toisaalta joukkue ei ehkä ole ollut talvella vielä niin hyvin hitsaantunut yhteen, sillä on ollut myös heikompia esityksiä, Amstrong sanoo seuran verkkosivuilla.

– Mutta kokonaisuutena Simo voi olla todella tyytyväinen talvikauteen, sillä uuden joukkueen kasaaminen ei ole koskaan helppo homma. Mielestäni olemme jopa ylittäneet odotukset talven aikana tässä ja tällä hetkellä voimme lähteä luottavaisena kauteen.

Viihdyttävää jalkapalloa ja hyviä tuloksia

Amstrong painottaa, että ensi kaudella on tultava tuloksia.

– Haluamme pelata kaudella viihdyttävää jalkapalloa, mutta tiedämme olevamme yksi ennakkosuosikki alkavaan sarjaan, joten siksi on tärkeää että saamme myös hyviä tuloksia, Amstrong pohtii.

– Viime kaudella nähtiin että emme saaneet välillä sitä palkintoa joistain otteluista, vaikka hallitsimme kenttätapahtumia ja olisimme sen kenties ansainneet. Eli on tärkeää että kaikki ymmärtävät että tämä on tulosurheilua.

SJK:n kausi alkaa lauantaina kotiottelulla PK-35 Vantaata vastaan.