Lehti: Barcelonan seurajohto hahmotellut B-suunnitelmaa

© Kuva: Getty Images

Barcelona suunnittelee varasuunnitelmaa siltä varalta, ettei nykyinen valmentaja Tito Vilanova pysty jatkamaan tehtävässään, kertoo espanjalainen Marca-lehti.

Vilanova on ollut New Yorkissa syöpähoidossa talven mittaan, ja hiljattain mies palasi kaupunkiin lääkärintarkastusta varten. Lehti tietää kertoa, että tuo käynti tuskin jää viimeiseksi ennen kuin sairaus on tällä kertaa lopullisesti kukistettu.

Vilanova on lehden mukaan keskustelemassa lääkäreidensä kanssa siitä, onko hän tarpeeksi hyvässä kunnossa aloittaakseen uuden kauden. Pahimman skenaarion varalta Barcan seurajohto on pohtinut eri vaihtoehtoja tilalle.

Lehti tietää kertoa, että Barcelona on soittanut esimerkiksi Manuel Pellegrinille ja kertonut, että Barcelonassa saattaisi olla vielä töitä tarjolla. Barcelona tiettävästi haluaisi jatkaa Vilanovan kanssa, mutta seurajohto haluaa siltikin olla valmistautuneena kaikkeen ja tutkii siksi eri vaihtoehtoja.

Barcelonan seurajohdossa ei haluta vastaanvalaiseen tilanteeseen kuin viime kaudella, jolloin Vilanova joutui huolehtimaan Jordi Rouran kanssa joukkueesta. Vilanova oli usein vielä kauden aikana New Yorkissa saamassa hoitoa ja yritti auttaa sieltä käsin joukkuetta.