Litti ei usko Barcelonaan: ”Neljän maalin shokkihoito surkea lähtöasetelma”

Jari ”Litti” Litmanen ei usko Barcelonan enää nousevan dramaattisen 0-4-tappion jälkeen jatkoon otteluparissa Bayernia vastaan, vaikka nyt katalonialaiset pääsevät kotikentällään iskemään. Ero on liian suuri.

– Jalkapallohistoria tuntee monia suuria ja dramaattisia käännöksiä ja kirejä. Mutta harvemmin näissä otteluissa on toisena osapuolena niin hyvin toimiva joukkue kuin Bayern München, Litmanen pohti Betssonin tiedotteessa.

– Joukkueen tulos viime viikolla ei perustunut sattumaan tai siihen, että ”kaikki meni äkkiä nappiin” vaan pitkäjänteiseen ja kovaan työhön. Menestyksen pohjat on luotu jo vuosien ajan.

Barcelona iski edellisessä vaiheessa nyt vaadittavat lukemat, mutta Litmanen huomauttaa vastustajan tason ja vireen olevan astetta korkeampi. Jos Bayern tekee maalinkin, niin se tarkoittaa, että Barcelonan pitäisi voittaa viidellä osumalla vierasmaalisäännön perusteella.

– Neljännesvälierissä AC Milan sai kokea Barcan kotivoiman ja peli päättyi 4-0. Samat lukemat veisivät nyt Barcan jatkoajalle, mutta nyt pitää muistaa tämän hetken Bayernin ja AC Milanin ero. Maaleja tullaan varmasti näkemään ja todennäköisesti molempiin päivin.

– Vaikka Lionel olisi paremmin nyt messissä ja puolustus paremmassa kuosissa, on lähes mahdotonta, että Bayernin tasoinen joukkue häviäisi neljällä maalilla. Jopa pieni tappio olisi antanut Barcelonalle hyvän lähtöasetelman, mutta neljän maalin shokkihoito ei.

Litti on itse ollut kertaalleen mukana upeassa otteluparissa, missä miehen edustama joukkue kampesi takaa-ajajan asemasta voittajaksi.

– Muistan aikoinaan, kun pelasin Barcelonassa ja hävisimme Chelsealle Lontoossa 1-3. Voitimme toisessa osaottelussa kotona Chelsean jatkoajan jälkeen 5-1.

– Tämä esimerkki kertoo siitä, että jalkapallossa on kaikki mahdollista. Mutta sen ajan Chelseaa ei voinut kuitenkaan verrata etenkään Bayernin nykytasoon.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.