TPS:n hyökkääjä Dennis Okaru on poissa veikkausliigakentiltä koko loppukauden.

Okarua on vaivannut polvivamma. Tarkemmat tutkimukset ovat osoittaneet, että pelaaja tarvitsee leikkaushoitoa.

– Denniksen polvesta löytyi tarkemmissa tutkimuksissa ruston murtuma. Vaiva hoidetaan tähystysleikkauksella jo ensi viikon alussa Turun Mehiläisessä, TPS-joukkueen lääkäri professori Olli J. Heinonen sanoo seuran verkkosivuilla.

– Rustovamma paranee hitaasti ja jotta paraneminen etenisi parhaalla mahdollisella tavalla, joutuu Dennis valitettavasti olemaan poissa pelikentältä loppukauden, vaikka kuntoutus aloitetaankin välittömästi leikkauksen jälkeen.

Aiemmin loukkaantuneen Duarte Tammilehdon eturistisideleikkaus tehtiin maanantaina. Operaatio sujui hyvin ja toipuminen on käynnissä, mutta loppukaudella ei keskikenttämiestäkään nähdä.