Italian sielua Andrea Pirloa ylistettiin: ”Öljy moottorissamme”

Italia kaatoi Confederations Cup -avauksessaan Meksikon 2-1-lukemin sunnuntai-iltana. Joukkueen maaleista vastasivat upean vapaapotkumaalin tehnyt Andrea Pirlo, jolle maaottelu oli 100:s, sekä Mario Balotelli joka iski voittomaalin noin 10 minuuttia ennen päätöstä.

Meksikon ainokaisen iski avauspuolikkaalla ManU:n Javier Hernandez.

Italian maajoukkueesta yksi jos toinenkin yltyi ylistämään rajapyykin savuttanutta Pirloa, joka veteli totuttuun tyylinsä naruista keskikentällä. Joukkueelle pelaaminen brasilian legendaarisella Maracanalle oli upea kokemus kaikkiaan.

– Oli upeaa nähdä kuin brasilialainen yleisö nousi tukemaan meitä, vaikka olemme olleet heille yksi suurimpia vastustajia jalkapallohistoriassa. Heidän lojaliteettinsä oli jakautunut, mutta ei mennyt kauaakaan kun saimme heidät puolellemme, Italian maalivahti Gianluigi Buffon kertoi FIFA.com:lle.

– Sille oli syykin. Kun näet Pirlon tositoimissa, ei ole vaikea istua alas ja nauttia siitä. Tiedän sen itse, koska olen katsonut hänen pelaamista jo vuosia. Kaiken kukkuraksi hän ampui upean vapaapotkumaalin, joten ei ollut ihme, että saimme yleisön tuen itsellemme.

Pirlon toinekin seurakeveri, keskuspuolustaja Giergio Chiellini jatkoi tunnelman hehkutusta.

– Puhuimme koko viikon siitä, mitä Maracanalla pelaaminen tarkoitttaa meille. Lapsuuden unelmat kävivät toteen, Chiellini täydensi.

– Ja Pirlolle tästä unelmasta tuli vielä jotain erityistä. Tiedät, kun annat hänelle pallon, että joukkue menee eteenpäin. Hän on öljy meidän moottorissamme.

Lohkon tilanne:

Brasilia  1 1 0 0  3- 0  3   
Italia   1 1 0 0  2- 1  3   
Meksiko  1 0 0 1  1- 2  0   
Japani   1 0 0 1  0- 3  0 

19.6. BRA-MEX klo 22.00
20.6. ITA-JPN klo 01.00


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

 • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
 • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
 • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.