Pikkuhuuhkajien luotsi: ”Meillä oli epäonnea maaleissa”

© Kuva: Juha Tamminen
Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Pikkuhuuhkajat hävisi Norjalle maalein 0-2 Hönefossissa pelatussa maaottelussa. Päävalmentaja Mika Laurikaisen mukaan ottelussa oli paljon positiivista, vaikka tappio varmasti harmittikin.

Edellisen kerran ryhmä oli ollut koolla Unkaria vastaan kaksi kuukautta sitten, jolloin isännät kukistivat sen maalein 2-0.

– Tämä oli parempi ottelu kuin Unkaria vastaan. Meillä oli epäonnea maaleissa. Ensimmäinen osui Samun [Nieminen] jalkaan ja toisessa Felipe [Aspegren] oli paikalla, muttei aivan päässyt palloon. Toki Norjalla oli tilanteita, eikä voi sanoa, että huonompi olisi voittanut, Laurikainen sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

Pikkuhuuhkajien hyökkäyspelissä on vielä petrattavaa Laurikaisen mukaan.

– Meillä oli vastustajan boksissa enemmän pelaajia kuin Unkaria vastaan, se oli hyvä asia. Norja kuitenkin puolusti hyvin ja peitti laukauksiamme. Antti Mäkijärvi laukoi sitten muutaman kerran hyvin vähän kauempaakin kun tuli kentälle.

Suomen puolustuslinjan avauksessa nähtiin uusia miehiä.

– Puolustuksessakin on vielä tekemistä. Lam on ollut pelaamatta ja säästelimme häntä lopussa hieman samoin kuin Hoivalaa. Norja pääsi vaarallisiin paikkoihin pelaamalla nopeasti linjamme taakse, siihen pitää saada parannusta. Liettua on myös vahva vastahyökkäyksissä.

Ottelu antoi hyvät eväät EM-karsinta-avaukseen Liettuaa vastaan.  Pikkuhuuhkajat kohtaa Liettuan Oulussa tiistaina 11. kesäkuuta.

– Olen tyytyväinen siihen, että tämä oli kova, fyysinen ottelu ja palveli siinä mielessä erinomaisesti Liettua-ottelua, päävalmentaja jatkoi.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!