Dortmund haastaa Bayernin Supercupissa lauantaina: ”Emme ajattele tätä revanssina”

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmundilla on kalavelat maksettavanaan Bayern Münchenille, kun joukkueet kohtaavat lauantaina Saksan supercupissa.

Perinteisesti ottelussa kohtaavat edelliskauden cup- ja liigamestarit, mutta nyt Dortmund sai paikan liigan kakkossijansa ansiosta, kun Bayern voitti molemmat kotimaiset kisat. Lisää hampaankoloon jäi vielä Mestarien liigan finaalista, missä Bayern nokitti Dortmundin finaalissa.

Dortmund-luotsi Jürgen Klopp kertoi, että kesätauko tuli tarpeeseen ja nyt seuran on valmiimpi kuin koskaan haastamaan kilpakumppaninsa.

– Me kaikki tarvitsimme hyvää taukoa. Mutta heti kun uusi kausi alkaa, huomaat että työ on erittäin antoisaa ja se tuo aina uusia, tuoreita haasteita positiivisella tavalla Supercup on tärkeä kilpailu, minkä arvo on noussut entisestään vuoden aikana, Klopp kertoi Bundesliigan virallisilla verkkosivuilla.

– Tämä on kolmas kerta peräkkäin, kun pääsemme tähän otteluun ja kaksi edellistä on päättynyt tappioon. Bayern on kauden alla näyttänyt olevansa jälleen kivikova. Tiedämme, että he pelaavat loistavaa jalkapalloa, mutta nyt pelaamme omalla kotistadionillamme ja kaikki on mahdollista.

Dortmundillakin oli paikkansa viime kauden joukkueelta päättäneessä tappiollisessa Mestarien liigan finaalissa. Klopp ei kuitenkaan halua puhua revanssista.

– Emme ajattele tätä revanssina. Emme pystyneet Wembleyllä (finaalipaikka) käyttämään mahdollisuuksiamme, mutta ottelu oli meiltä upea. Sunnuntaina haluamme pelata jälleen hyvin ja toivottavasti pidämme cup-pysti jää Dortmundiin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.