Leverkusenin Chelseaan vaihtanut Andre Schürrle: ”Minun pitää menestyä MM-paikkaa varten”

© Kuva: Getty Images

Bayer Leverkusenista jo alkukesästä Valioliigan Chelseaan siirtynyt Andre Schürrle toivoo, että pääsisi tarpeeksi usein esittämään taitojaan uudessa seurassa debyyttikaudellaan, jotta paikka ensi kesän MM-joukkueessa on varma.

– Pitää onnistua hyvin, että saa paikan MM-joukkueessa. Meillä on suuria tavoitteita Saksan maajoukkueen kanssa ensi vuodeksi. Jokaista pelaajaa tarvitaaan täällä, jokainen on tärkeä seuralle kuten minäkin, 22-vuotias pelaaja kertoi Sky Sportsin haastattelussa.

– Tämä kaikki motivoi minua suuresti. MM-kisat tietenkin ja seura, jossa nyt pelaan. Haluan kehittyä täällä.

Kova kilpailu peliajasta

Schürrle tavoittelee pelipaikkaa keskushyökkääjän takana olevasta kolmen hyökkäävän keskikentän linjasta Chelsean taktiikassa. Samoista minuuteista tappelevat mm. Eden Hazard, Juan Mata, Oscar, Victor Moses sekä Kevin de Bruyne, joka pelasi viime kauden lainalla hyvin arvosanoin Bundesliigassa.

Schürrlelle kilpailu ei tuo mitään uutta, eikä se huoleta häntä.

– Jokaisessa suurseurassa ona aina hyvää kilpailua pelipaikoista. Sitä halusinkin. Halusin tämän siirron ja askeleen urallani.