RoPS ja Niklas Tarvajärvi ovat purkaneet sopimuksen pelaajan pyynnöstä, kertoo seuratiedote.

Tarvajärvi liittyi joukkueeseen huhtikuun lopulla ja pelasi Veikkausliigaa kuudessa ottelussa.

Tarvajärvi kommentoi pikaista lähtöään ja aikaa RoPSissa seuraavasti:

– Kiitokseni ja pahoitteluni! Eteeni on tullut jalkapalloa suurempi asia, jota joudun välittömästi lähtemään selvittämään. Tässä vaikeassa tilanteessa perheeni myös tarvitsee minua ja minä perhettäni.

– Palaan kotiin kiitollisena kaikille RoPS ihmisille jotka ottivat lämpimästi vastaan ja auttoivat kaikessa olemisessa ja tekemisessä. Joukkue, valmennusjohto, ennenkaikkea, iso kiitos hitaan mutta kankean meikäläisen auttamisesta sekä jaetuista bussikilometreistä! Unohtamatta RoPS faneja, kiitos monista hyvistä keskusteluista ja äänekkäästä kannustamisesta. Hyvä meininki!

– Lähtiessäni näin yllättäen pahoittelen että en missään vaiheessa vielä pystynyt nousemaan sille tasolle kuin itse, ja varmasti moni muukin, olisi toivonut ja pystynyt auttamaan joukkuetta tuomaan extra pisteitä napapiirille. Uskon ”uuteen mahdollisuuteen” kaikissa asioissa!