Arsenalin Bacary Sagnaa on käytetty uudella pelipaikalla: ”Pelaan tarvittaessa myös topparina”

© Kuva: Getty Images

Arsenalin oikean laitapuolustajan paikan ykkösmiehenä jo vuosikausia häärinyttä Bacary Sagnaa on käytetty kuluvan kesän harjoituspeleissä poikkeuksellisesti keskuspuolustajana ja näytöt ovat suhteellisen hyviä.

Siirron syynä on ollut se, että pelipaikkaa normaalisti pelaava seuran belgikapteeni Thomas Vermaelen on ollut loukkaantuneena koko pre-seasonin ajan ja kaksikosta Per MertesackerLaurent Koscielny, on välillä jompaa kumpaa haluttu lepuuttaa.

30-vuotias ranskalainen kertoo, että voi mielellään jatkossakin avustaa uudella pelipaikalla. Miehen mielestä pääasia on se, että hän on pysynyt terveenä ja pystynyt ylipäätään pelata.

– Olen tyytyväinen kesään. Olin viime kauden alla loukkaantunut, eikä minulla ollut pre-seasonia alla ja mielestäni se näkyi esiintymisissäni. En ollut yhtä terävä kuin aiemmin, joten tämä on ollut minulle hyväksi ja odotan meidän voittavan jotain tulevall kaudella, Sky Sports siteerasi Sagnaa verkkosivuillaan.

– Keskuspuolustajan paikka tuli tutuksi jo viime kaudella. Koscielny loukkaantui Sunderland-ottelussa ja minua kysyttiin hänen paikalleen, koska meillä ei ollut varamiestä hänelle. Menin sitten vain kentälle ja yritin sopeutua. Asiat on hieman erilaisia keskustasta katsoen, mutta se oli ok. Erilaista, mutta rakastan uusien asioiden opettelemista.

Sagna kertoo kuitenkin, että mies ei ole nyt välttämättä pysyvästi tunkemassa toppareiden joukkoon Arsenalin miehistössä.

– Näen itseni ensisijaisesti oikeana laitapuolustajana, mutta jos minun pitää paikata aukkoa keskellä, teen sen mielelläni.

Sagna ja muut Arsenal-pelurit saapuvat ensi lauantaiksi Helsinkiin, missä joukkue kohtaa Valioliiga-kauden kenraaliharjoituksessa Manchester Cityn. Olympiastadionilla klo 17.00 alkava ottelu televisioidaan myös YLE:n kanavilla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.