Lisää pääsylippuja Suomi–Espanja –otteluun tulossa myyntiin

© Kuva: Getty Images

Espanjan jalkapalloliitto on ilmoittanut palauttavansa espanjalaiskannattajille varattuja pääsylippuja Suomen Palloliitolle MM-karsintaotteluun Suomi-Espanja. Näin ollen Suomen Palloliitto vapauttaa noin 800 pääsylippua myyntiin suomalaisfaneille.

Myyntiin tulevat pääsyliput ovat B14 –katsomoon. Kulku B14 sektoriin tapahtuu normaalien B-porttien kautta. B14-sektorissa istuvat espanjalaisfanit kulkevat katsomoon vain heille varatusta portista.

Espanjalaiskannattajat on eristetty suomalaiskatsojista. Pääsylipun hinta on 35€ / 18€ ja pelipassilla saa 5€ alennuksen. Liput tulevat myyntiin tiistaina 3.9. kello 9.00 Lippupalvelussa. Lippuja ei voi varata ja maksimi lippumäärä on 4 kpl / ostos.

Suomen ja Espanjan välinen MM-karsintaottelu pelataan perjantaina 6.9. kello 21.30 Olympiastadionilla. Espanja-otteluun saapuvia katsojia pyydetään saapumaan ajoissa paikalle jonojen välttämiseksi, ja mieluiten julkista liikennettä käyttäen. Ottelun ennakkotunnelmista voi nauttia Tunnusta Väriä –tapahtumatorilla kello 17.00 alkaen. Lisätietoa Tapahtumatorista: http://www.palloliitto.fi/tapahtumatori

Suomi–Espanja –ottelu on tällä hetkellä loppuun varattu, mutta varaustilanne voi vaihdella päivittäin, mikäli lunastamattomia varauksia raukeaa myyntiin.

Lisätietoja lipunmyynnistä: http://www.palloliitto.fi/maajoukkue/mm2014-karsintaottelu-suomi-espanja-pe-692013


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.