Sami Hyypiän entinen joukkuetoveri ja Liverpoolin ikoni Jamie Redknapp uskoo, että suomalaiskäskijästä voi tulla loistava manageri suureen englantilaisseuraan.

Hyypiä vakuutti pelaajana ja on osoittanut taitonsa myös valmentajan tontilla. Tällä kaudella Hyypiä on yksin vetovastuussa Bayer Leverkusenissa, joka on jatkanut erinomaista viime kauden päätöstä aloittaen kuluvan sesongin kolmella voitolla.

Redknapp on pannut myös merkille Hyypiän loistavat näytöt. Britti ei tosin uskonut Hyypiästä tulevan manageria vielä silloin, kun kaksikko viihtyi samaan aikaan kentällä.

– Sami Hyypiä pelasi 464 peliä vuosikymmenen aikana Liverpoolissa ja oli yksi lempijoukkuetovereistani. En nähnyt hänestä tulevan manageria, mutta hän on aloittanut loistavasti Bayer Leverkusenin johdossa, Redknapp kirjoittaa kolumnissaan Daily Mailin verkkosivuilla.

Redknappin mukaan hän ei olisi enää yllättynyt, vaikka Hyypiä vaihtaisi vieläkin suurempiin ympyröihin.

– Se ei olisi yllätys minulle, jos hän päätyisi isoon pestiin Englannissa ennen kuin hänen aikansa kentän laidalla on ohi. Hän viihtyi aina täällä, Redknapp miettii.

Redknapp edusti urallaan Liverpoolia noin vuosikymmenen ajan. Keskikenttäpelaaja ehti toimia myös seuran kapteenina.