Teemu Pukki sai noin vartin peliaikaa keskiviikkona Mestarien liigan ottelussa AC Milania vastaan.

Pukki vaihdettiin kehiin 0-0-tilanteessa, kun pelikellossa oli 77. minuuttia. Suomalainen tuli sisään Kris Commonsin tilalle. Pian kentälle tulonsa jälkeen Pukki hankki vierasjoukkueelle vapaapotkun vaarallisesta paikasta. Anthony Stokesin vapaapotku osui lopulta ylärimaan.

Kotijoukkue siirtyi onnekkaasti 1-0-johtoon 82. minuutilla, kun Cristian Zapatan laukaus kimposi Celtic-puolustuksesta maaliin. Neljä minuuttia ennen täyttä aikaa Sulley Muntari tuikkasi loppulukemat 2-0.

Celticin ottelut jatkuvat lauantaina Skotlannin Valioliigassa St. Johnstonea vastaan. Viime viikonloppuna Pukki debytoi Skotlannissa ja iski maalin Heartsin verkkoon.