AC Milaniin siirtoikkunan sulkeutumisen kynnyksellä Real Madridista palannut brassitähti Kaká loukkaantui lauantaisessa Torino-ottelussa, mikä oli hänelle ensimmäinen virallinen kamppailu siirtonsa jälkeen.

Hän on pelikentiltä arviolta sivussa useita viikkoja reisivamman vuoksi. 31-vuotias taituri tiedotti ottelun jälkeen, että ei ota vastaan loukkaantumisjaksoltaan palkkaa seuraltaan.

– Eilinen oli rankka päivä, kun sain tarkemman tiedon loukkaantumisestani. En todellakaan odottanut loukkaantumista tähän hetkeen. Tämä on todella hankala hetki, pelaaja kertoi seuran kotisivuilla.

– Olen päättänyt, että en halua poissaoloajaltani Milanilta mitään muuta kuin moraalista tukea ja kannatusta. Siihen asti kunnes olen terve ja pelikykyinen, en ota vastaan palkkaani. Saaamani tuki loukkaantumiseni jälkeen on kasvattanut motivaationi kuntouttaa itseni mahdollisimman nopeasti.

AC Milan on viime vuosina joutunut myymään tähtipelaajiaan pienentääkseen seuran taloudellista taakkaa Italian vaikeassa taloustilanteessa.