Teemu Pukin nykyinen manageri vahva ehdokas Sunderlandin luotsiksi

© Kuva: Getty Images

Managerinsa Paolo Di Canion erottanut Sunderland etsii uutta verta peräsimeensä. Yksi vahvimmista ehdokkaista pestiin on Celticin nykyinen luotsi Neil Lennon.

Lennon ohjeistaa Glasgow´ssa myös suomalaista Teemu Pukkia, joka vaihtoi seuraan viime siirtoikkunassa. Nyt Lennon saattaa vaihtaa Valioliigaan, sillä Daily Mail -lehden mukaan skotti on yksi vahvimmista ehdokkaista valioliigaseuran luotsiksi.

Daily Mailin mukaan Lennon on aiemmin herkutellut ajatuksella valmentaa joku päivä Valioliigassa. Mies onkin tehnyt hyvää jälkeä Celticissä, joten hänen ansioluettonsa on varmasti huomattu. Nähtäväksi jää vain se, onko Sunderland Lennonin mielestä riittävän kiinnostava pesti hänelle.

Lennonin lisäksi lehti nostaa Sunderlandin manageriehdokkaiksi Roberto Di Matteon, Gus Poyet´n, Steve McClarenin, Tony Pulisin sekä Ally McCoistin.