Espanjalaisen verkkolehden El Confidencialin mukaan Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy yritti blokata Real Madridin Mesut Özilin siirtymisen Arsenaliin.

Siirtojuna lähti rullaamaan siitä, kun Tottenham kauppasi Gareth Balen Realiin 100 miljoonan euron siirtosummalla sunnuntaina. Maanantai-iltana Real tasasi tilejään osin kauppaamalla Özilin Arsenaliin noin 50 miljoonalla eurolla.

Levy oli asiasta ensimmäistä kertaa kuullessaan soittanut asiasta Real Madridin puheenjohtajalle Florentino Perezille, mutta ei pystynyt estämään siirtoa.

Levyn kerrotaan tunteneen itsensä petetyksi, koska seurat olivat aiemmin tehdyn Luka Modric kaupan yhteydessä tiedottaneet toimivansa jatkossakin läheisinä kumppaneina pelaajakaupoissa.

Hämmennystä oli lisännyt se, että Tottenham oli itsekin ollut kesällä kiinnostunut Özilistä, mutta Real Madridista kerrottiin silloin, että pelaaja ei ole kaupan edes osadiilinä Balesta.

Lopulta Real oli kuitenkin katsonut, että sillä oli liikaa hyökkäysorientoituneita keskikenttäpelaajia, joten se oli valmis luopumaan 24-vuotiaasta saksalaistähdestä tunnetuin seurauksin.