AC Milan -luotsi ei aio luopua Mario Balotellista: ”Jättäkää hänet rauhaan”

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

AC Milan -luotsi Massimiliano Allegri on lytännyt täysin tähtipelaajansa Mario Balotellin, 23, agentin aiemmat kommentit siitä, kuinka pelaaja on mahdollisesti siirtymässä lähitulevaisuudessa Englantiin tutun managerin Jose Mourinhon alaisuuteen (uutinen).

– Hän ei lähde tammikuussa. Ehdottomasti ei. Mielestäni Mario pitäisi nyt jättää rauhaan. Hänen yksityiselämästään keskustellaan aivan liikaa. Mielestäni häntä pitäisi arvioida sen mukaan, mitä tekee kentällä; kuten tehdään kaikkien muidenkin kohdalla, Allegri kertoi AC Milanin kotisivuilla.

Balotelli siirtyi AC Milaniin viime tammikuussa ja nosti uransa jälleen nousukiitoon. Mies kuuluu myös Italian maajoukkueen tärkeimpiin pelaajiin.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!