Carlo Ancelotti antoi synninpäästön metristä yli maalin ampuneelle Real-hyökkääjälle

© Kuva: Getty Images

Real Madrid kaatoi Juventuksen Mestarien liigan ottelussa keskiviikkona. Joukkue johti ottelua avausjakson jälkeen 2-1-lukemin Cristiano Ronaldon maaleilla, kun Fernando Llorente osui puolestaan vieraille.

Ottelu näytti kääntyvän Realille helposti, kun Juven Giorgio Chiellini ajettiin ulos 48. minuutilla. Toisella puoliajalla isännät olivat kuitenkin aneemisia ja jopa Juventuksella oli omat paikkansa tasoittaa ottelu, mutta lisää maaleja ei nähty enää.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti ei ollut lainkaan tyytyväinen jälkimmäiseen jaksoon.

– Voitimme erittäin hyvän joukkueen ja ottelu ei ollut helppo. Balanssimme oli hyvä, mutta en ollut tyytyväinen toiseen puoliaikaan. Meillä ei ollut tarpeeksi intensiteettiä, ehkä koska olimme väsyneitä, Sky Sports siteerasi italialaista.

Real-hyökkääjä Karim Benzeman joutui jälleen yleisön hampaisiin, kun mies ohjasi pallon noin metristä yli maalin matalan keskityksen jälkeen. Ranskalainen sai kuitenkin esimieheltään synninpäästön.

– Pyysin Benzemaa tekemään paljon puolustavaa työtä, varsinkin Andrea Pirloa vastaan. Vaikka hän ei tehnyt maalia, olen tyytyväinen hänen esitykseensä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.