Fifa hylkäsi protestin, Meksiko pääsi pälkähästä

© Kuva: Getty Images

Uutisoimme aiemmin torstaina Panaman tehneen Fifa:lle selvityspyynnön Meksikon argentiinalaissyntyisen hyökkääjän Christian ”Chaco” Giménezin edustusoikeudesta MM-karsintaotteluissa. Uhkana oli jopa Meksikon Panama-voiton kääntäminen tappioksi ja jääminen ulos playoff-vaiheen kaksintaistelusta Uutta-Seelantia vastaan.

Fifa ei kuitenkaan ottanut protestia käsittelyyn eikä ottanut uudelleen selvityksen alle, oliko Giménez pelikelpoinen karsintapeleissä. Panaman anomukseen vastattiin nopeasti ja vastaus oli tyly. Fifan säännöstön mukaan protestit pelaajien edustuskelpoisuutta koskien on jätettävä korkeintaan tunnin sisällä otteluiden päätösvihellyksestä. Näin ollen Panama oli auttamatta myöhässä asiansa kanssa ja Meksiko saa keskittyä rauhassa jatkokarsintaotteluihin. Asiasta kertoi uutissivusto mediotiempo.com.


PÄIVÄN VIHJE: ARSENAL – VILLARREAL

Isoja panoksia Lontoon illassa – kokeeko Gunners ilon vai pettymyksen kyyneliä?