HJK:lla mahdollisuus ratkaista mestaruus – ”He ovat olleet meille vaikea vastus”

© Kuva: Juha Tamminen
Leverkusen yrittää jatkoon Mestarien liigassa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

HJK:lla on sunnuntaina mahdollisuus Veikkausliigassa ratkaista viides peräkkäinen Suomen mestaruus. RoPS tarjonnee kuitenkin varmasti pahan vastuksen.

– He ovat olleet meille vaikea vastus ja tulevat varmasti sitä olemaan myös huomenna. Heillä on tiukka blokki keskustassa, hyvät topparit ja keskikentän pohjat heidän yläpuolellaan. Siitä on vaikeaa päästä läpi, helsinkiläisten päävalmentaja Sixten Boström ennakoi seuran verkkosivuilla.

– He elävät siitä, että tekevät hyvin töitä yhdessä ja heitä on vaikea murtaa. Hyökkääminen perustuu sitten nopeisiin vastahyökkäyksiin ja hyvään erikoistilannepelaamiseen.

Honka voi vielä saavuttaa HJK:n pisteissä. Sekään ei tosin riittäisi, sillä HJK:n maaliero on tällä hetkellä peräti 30 osumaa parempi.

– En ole itseasiassa puhunut pelaajille siitä sanallakaan. Ei siitä edes tarvitse hirveästi puhua, jokainenhan sen tiedostaa mikä tilanne on. Olennaisempaa on, että pystymme keskittymään tähän yksittäisenä pelinä. Yritämme vain voittaa matsin, Boström kommentoi.

Ottelut 6.10.

HJK – RoPS
FC Honka – KuPS
FF Jaro – TPS
MYPA – VPS


Näin lunastat 50€ ilmaisen livevedon Mestarien liigaan! 

  1. Avaa tili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20€ ja lyö vähintään 1€ veto mihin tahansa kohteeseen, jossa kerroin on 1,50 tai suurempi.
  3. Saat heti 50€ arvoisen live-vedon!

Leverkusen yrittää jatkoon Mestarien liigassa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!