Huuhkaja-pakille kauden toinen ottelu Ruotsissa – ”Tuntuu todella upealta”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien rinkiin viime vuonna noussut Jere Uronen, 19, pelasi vasta kauden toisen pelinsä Helsingborgs IF:n Allsvenskan-ryhmässä sunnuntaina tammikuisen polvioperaation jälkeen.

Miehen polven rustoa korjailtiin, mutta toipuminen tapahtui runsaasti odotettua hitaammin.

Sunnuntaina seuran haaveet mitalista kokivat kolauksen, kun joukkue hävisi Åtvidabergs FF:lle 0-3-lukemin vieraskentällä. Uronen pääsi kentälle toiseksi puoliajaksi ja miehen tunnelmat olivat kaksijakoiset.

– Tuntuu todella upealta pelata jälleen edustusjoukkueessa. Tätä on odotettu jo pitkään. Mutta kun hävitään, ei voi olla tyytyväinen, Uronen kertoi Helsingborgs Dagbladetille.

Helsingborgilla tiukka vääntö europaikoista

Ruotsin liigasta kolme parasta saavuttaa europaikan. Helsingborg on yhä kolmas, mutta AIK on tasapisteissä ottelun vähemmän pelanneena neljäntenä ja Kalmar FF:kin on kolmen pisteen päässä ottelulla vähemmän.

Europaikat ratkaistaankin keskinäisillä peleillä, kun Helsingborgin kaksi viimeistä ottelua ovat juuri näitä kahta edellä mainittua ryhmää vastaan.

– Se on vain sotaa nyt. Meidän pitää opetella voittamaan jälleen. Toivon, että pystyn aloittamaan Kalmar-ottelun. Toivottavasti saan pelata alle 21-vuotiaiden ottelun Halmstadia vastaan, sen jälkeen Roar (päävalmentaja Hansen) on se joka päättää lopullisesti asiasta.

Uronen nähtäneen myös maajoukkueen ringissä. Suomi kohtaa marraskuussa Walesin ystävyysottelussa Cardiffissa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.