Huuhkajat täydensi maajoukkuettaan

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen ”Veikkausliiga-maajoukkue” kohtaa varhain torstaiaamuna Yhdysvaltain San Diegossa Meksikon A-maajoukkueen. Joukkue nimettiin jo tiistaina, mutta Huuhkajien Twitter-tilillä tiedotettiin perjantai-iltana ryhmää täydennettävän vielä yhdellä pelaajalla.

Joukkueeseen liittyy täydennyksen myötä vielä VPS:n pronssimitalijoukkuetta kaudella 2013 kipparoinut Sebastian Strandvall. 27-vuotiaalla keskikenttäpelaajalla ei ole toistaiseksi kokemusta virallisista maaotteluista. Strandvall on tehnyt kuluvalla kaudella viisi maalia ja syöttänyt yhdeksän. Veikkausliigan tehopörssissä hän on saldollaan sijalla 8 ennen tänään pelattavaa päätöskierrosta.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.