Huuhkajien työmyyrälle luvassa yllätyspenkitys

© Kuva: Getty Images

Yhtä vaille kaikissa seuransa kakkosbundesliigan otteluissa avauskokoonpanossa aloittanutta Huuhkajien keskikenttäpelaajaa Alexander Ringiä uhkaa maanantaina penkitys. Ringin seura 1.FC Kaiserslautern kohtaa vieraskentällä VfL Bochumin, ja seuran valmentaja Kosta Runjaic väläyttelee lähtevänsä otteluun ilman suomalaista uurastajaa.

– Teemme varmasti Bochumissa muutamia muutoksia kokoonpanoomme. Alex Ring pelasi edellisessä ottelussa alle oman tasonsa. Se saattoi johtua siitäkin, että hän pelasi saman viikon aikana haastavan maaottelun, Runjaic kertoo spox.com-sivustolla.

Sivuston mukaan valmentaja kaavailee lupaavasta Willi Orbanista Ringin korvaajaa. Mahdollista on myös pitkäaikaisloukkaantuneen Enis Alushin paluu kokoonpanoon suomalaisen pelipaikalle.