Kokonaan Meksikon liigan pelaajista koostunut Meksikon maajoukkue osoittautui liian kovaksi palaksi Mixu Paatelaisen valmentamille Liigahuuhkajille. Yhdysvaltain San Diegossa pelattu ottelu päättyi Meksikon 4-2-voittoon.

Avausjaksolla Meksikon kokenein pelaaja Rafael Marquéz sekä Carlos Peña veivät maaleillaan vihreäpaidat 2-0-johtoon Suomen heiveröisen puolustustyöskentelyn kustannuksella. Suomi nousi kuitenkin maalin päähän Jarkko Hurmeen ammuttua pallon maalin yläkulmaan Jani Tanskan hyvästä esityöstä.

Toisella puoliajalla Meksiko kasvatti johtoaan 3-1:een Oribe Peraltan laukauksen kimmottua onnekkaasti vaihtomies Mikko Sumusalon selästä omaan verkkoon jo jakson ensimmäisellä minuutilla. Huuhkajat onnistui kuitenkin tekemään toisenkin maalin. Tim Väyrynen tuuppasi Marquézin nurin sivurajan pinnassa ja tavoitteli keskeltä Erfan Zeneliä. Maalin edessä Meksikon puolustaja Juan Carlos Valenzuela sysäsi pallon ennen Zeneliä omaan maaliin. Loppunumerot 4-2 ampui ensimmäistä maaotteluaan pelannut 20-vuotias Alonso Escoboza Peraltan puhkaistua hyvällä syötöllä Suomen puolustussumpun.

Meksiko oli ottelussa selkeästä hallitsevampi osapuoli. Suomen keskuspuolustus ei vakuuttanut missään vaiheessa eikä Huuhkajien pelinrakentelussa nähty riittävästi luovuutta. Lisämaaleihin ei Suomella ollut yhtä Sebastian Strandvallin hyvää pistoa lukuunottamatta juurikaan tilaisuuksia. Suomen pirteimpiä ottelussa olivat Väyrynen, Zeneli ja Tuomas Rannankari. Myös maalivahti Henri Sillanpää sinnitteli minkä pystyi, eivätkä maalit hänen piikkiinsä menneet. Sebastian Strandvallin sisääntuloa voi myös pitää melko onnistuneena.

Meksiko-Suomi 4-2 (2-1)