Meksiko ja Suomi viettivät maalijuhlia

© Kuva: Juha Tamminen
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Kokonaan Meksikon liigan pelaajista koostunut Meksikon maajoukkue osoittautui liian kovaksi palaksi Mixu Paatelaisen valmentamille Liigahuuhkajille. Yhdysvaltain San Diegossa pelattu ottelu päättyi Meksikon 4-2-voittoon.

Avausjaksolla Meksikon kokenein pelaaja Rafael Marquéz sekä Carlos Peña veivät maaleillaan vihreäpaidat 2-0-johtoon Suomen heiveröisen puolustustyöskentelyn kustannuksella. Suomi nousi kuitenkin maalin päähän Jarkko Hurmeen ammuttua pallon maalin yläkulmaan Jani Tanskahyvästä esityöstä.

Toisella puoliajalla Meksiko kasvatti johtoaan 3-1:een Oribe Peraltan laukauksen kimmottua onnekkaasti vaihtomies Mikko Sumusalon selästä omaan verkkoon jo jakson ensimmäisellä minuutilla. Huuhkajat onnistui kuitenkin tekemään toisenkin maalin. Tim Väyrynen tuuppasi Marquézin nurin sivurajan pinnassa ja tavoitteli keskeltä Erfan Zeneliä. Maalin edessä Meksikon puolustaja Juan Carlos Valenzuela sysäsi pallon ennen Zeneliä omaan maaliin. Loppunumerot 4-2 ampui ensimmäistä maaotteluaan pelannut 20-vuotias Alonso Escoboza Peraltan puhkaistua hyvällä syötöllä Suomen puolustussumpun.

Meksiko oli ottelussa selkeästä hallitsevampi osapuoli. Suomen keskuspuolustus ei vakuuttanut missään vaiheessa eikä Huuhkajien pelinrakentelussa nähty riittävästi luovuutta. Lisämaaleihin ei Suomella ollut yhtä Sebastian Strandvallin hyvää pistoa lukuunottamatta juurikaan tilaisuuksia. Suomen pirteimpiä ottelussa olivat Väyrynen, Zeneli ja Tuomas Rannankari. Myös maalivahti Henri Sillanpää sinnitteli minkä pystyi, eivätkä maalit hänen piikkiinsä menneet. Sebastian Strandvallin sisääntuloa voi myös pitää melko onnistuneena.

Meksiko-Suomi 4-2 (2-1)

11. 1-o Rafael Marquez
23. 2-0 Carlos Alberto Peña
28. 2-1 Jarkko Hurme
46. 3-1 Oribe Peralta
55. 3-2 Juan Carlos Valenzuela (om.)
64. 4-2 Jesús Alonso Escoboza

Suomen kokoonpano:

Henri Sillanpää
Tuomas Rannankari (46.)
Jani Tanska (46.)
Jarkko Hurme (61.)
Sebastian Sorsa
Rasmus Schüller
Moshtagh Yaghoubi (46.)
Sakari Mattila
Robin Lod
Erfan Zeneli (82.)
Mikael Forssell (46.)

Vaihdosta kentälle:
Mikko Sumusalo (46.)
Tapio Heikkilä (46.)
Sebastian Strandvall (46.)
Tim Väyrynen (46.)
Valtteri Moren (61.)
Jussi Vasara (82.)

Käyttämättöminä vaihtomiehinä mukana olivat Jesse Öst, Sebastian Mannström ja Aleksi Paananen.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!