Petri Pasasella värikäs ilta – maali ja avohaava otsaan

© Kuva: Juha Tamminen

Tanskan Superligan derby Randersin ja AGF Århusin välillä tarjosi lauantai-iltana katsojille monenlaista: taistelua, maaleja ja lopulta AGF:n viime hetkien tasoituksen 2-2:een. Yksi ottelun näkyvimpiä pelaajia oli Huuhkajatoppari Petri Pasanen.

Jo yhdeksännellä minuutilla Pasanen oli maalinteossa, kun hän ohjasi kulmapotkutilanteessa Anders Kuren puskun verkon perukoille.

Randers tasoitti kuitenkin nopeasti ja meni johtoon viisi minuuttia ennen taukoa AGF:n pelatessa hetkellisesti vajaalla. Pasanen sai kaksinkamppailutilanteessa ammottavan haavan silmänsä yläpuolelle ja oli kentän laidalla paikkailtavana.

– Randersin toinen maali jäi harmittamaan. Petri oli ulkona kentältä ja Martin [Jörgensen] yritti vielä juosta loukkaantuneena. Meillä oli siinä epäonnea ja Randers käytti sen kylmästi hyväkseen, AGF-luotsi Peter Sörensen sanoi seuran verkkosivuilla.

Sörensen näki eväät olleen voittoonkin saakka, mutta tappiokaan ei ollut kaukana, sillä Mate Vatsadze iski AGF:n tasoituksen lisäajan ollessa jo käynnissä.