Pikkuhuuhkajien luotsi: ”Kaikki on sujunut suunnitelmien mukaan”

© Kuva: Juha Tamminen

Pikkuhuuhkajat kohtaa tiistaina Moldovan EM-karsinnoissa. Alle 21-vuotiaiden joukkueen päävalmentaja Mika Laurikainen on hyvillä mielin koitoksen alla.

– Kaikki on sujunut suunnitelmien mukaan. Harjoitus- ja peliolosuhteet ovat mainiossa kunnossa, Laurikainen sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

– Tällä hetkellä kaikki ovat kunnossa ja päivän valmistava harjoitus saatiin hoideltua loppuun täydellä miehityksellä, hän lisää.

Pikkuhuuhkajat eivät pääse otteluun parhaalla mahdollisessa miehistöllä. Ryhmä ei saa mukaan pelikieltoista Moshtagh Yaghoubia eikä loukkaantumisten takia poisjääneitä Nikolai Alhoa ja Antti Mäkijärveä.

– Tässä tilanteessa joudumme tekemään muutoksia joukkueeseen joita ei ehkä alun alkaen suunnitellut. ”Mosan” ja ”Nikon” panos on ollut äärimmäisen merkittävä koko karsinnan ajan. Myös Antti on viime peleissä noussut suureen rooliin, Laurikainen muistuttaa.

Voitto Moldovasta pitäisi Suomen lohkokärjessä, joten ottelussa riittää panosta.

– Olen varma, että joukkueen henkinen kantti kestää näiden pelien tuomat paineet ja kaikista muutoksista huolimatta voimme valmistautua levollisin mielin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.