Real Madrid -luotsi: ”Rangaistuspotku vaikutti selvältä”

Bayern München aloittaa uuden kauden! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti oli tyytyväinen omiensa suoritukseen lauantaina FC Barcelonaa vastaan, vaikka muutamat tuomaripäätökset puhuttivatkin. Barcelona onnistui viemään tällä kertaa El Clasicon nimiinsä maalein 2-1.

– Toinen jakso oli meiltä erittäin hyvä. Painostimme kovemmin ja pelasimme paremmin. Kontrolloimme peliä ja meillä oli hyvät paikat maalintekoon, Ancelotti pohti ottelun kulkua AS:n mukaan.

Muutamat erilaiset tuomaritulkinnat olisivat kuitenkin voineet vahvasti vaikuttaa lopputulokseen. Erityisen paljon keskustelua ottelun jälkeen Adrianon mahdollinen käsivirhe ja Cristiano Ronaldon kaataminen rangaistusalueella.

– Totta kai rangaistuspotku vaikutti selvältä minulle. Kaikki näkivät sen paitsi tuomari. En tiedä, miten kansainvälinen tuomari on missannut tämän.

– Adrianon käsitilanne oli vaikea päätös. Se on niitä hetkiä pelissä. Jos antaa pilkun, se olisi voinut tietää korttia (olisi ollut Adrianon toinen) ja tulos olisi voinut olla erilainen, Ancelotti jatkoi.

Kaikesta huolimatta Ancelotti nautti ensimmäisestä El Clasicostaan.

– Fantastinen peli. Tunnelma on uskomaton. Halusimme voittaa pelin, mutta olemme koko ajan parempia. Tämä ottelu osoitti sen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Bayern München aloittaa uuden kauden! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!